Banner Brugge

Investeer in uw toekomst

Kopen of huren met zekerheid

De vastgoedmarkt en de zorgsector gecombineerd, maken een veilige en zekere belegging voor de toekomst. Onze verhuur- en syndicservice zorgen voor een snelle en vlotte verhuur met administratieve opvolging. Bij de aankoop van een appartement of assistentiewoning geniet u van talrijke fiscale en andere voordelen zoals: 

– 6% of 12% btw op aankoop
– 3% netto rendement
– 2% jaarlijkse meerwaarde op vastgoed
– Geen onroerende voorheffing
– Publiek restaurant (Geen syndicuskost)

Investeren

Kopen voor eigen bewoning

Genieten van het leven, centraal in de stad, zonder de praktische lasten van het huishouden en onderhoud aan uw woning. Wanneer u later nood heeft aan onze zorg en dienstverlening kan u hierop onmiddellijk beroep doen. 

Investeren

Kopen als investering

U denkt reeds aan de toekomst. Als investeerder heeft u een volledig instapklaar appartement, betaalbaar en zeer aantrekkelijk om te huren. Uw eigendom wordt goed onderhouden en u wordt bovendien ontzorgd van alle administratie. 

Investeren

Huren met zekerheid

Niettegenstaande de betaalbare huurprijs, woont u vlakbij de markt en de handelszaken. Bovendien is er een auto- en fietsparking voorzien in het gebouw en is het openbaar vervoer net om de hoek. In de prachtige binnentuin ontsnapt u aan het drukke stadsleven.